"Kişisel Verileri Koruma" Etkinlikleri

GÜZELCE CEVDET ZEBURE KOTAN ORTAOKULU olarak bizlerle paylaşmış olduğunuz kişisel verilere ilişkin azami hassasiyeti göstermekte olup gerekli idari ve teknik tedbirleri en üst seviyede almaya çalışmaktayız. Başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri belirlemek amacıyla çıkarılmış olan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında hareket etmekteyiz.

04.04.2024 35

Bu Kapsamda  7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Gününde  belirlenen ders saatlerinde  tüm öğrencilerimize ve çalışanlarımıza aşağıdaki konular ile ilgili sunumlar yapıldı.

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENMESİNDE UYULAN GENEL İLKELER

KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

KİŞİSEL VERİLERİNİZİN İŞLENME AMAÇLARI

PERSONEL, ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN  HAKLARI

Ayrıca Kişisel Veri Nedir , Kişisel Veri güvenliğinde Riskler hakkında eğitici videolar izletildi.

"Kişisel Veri Nedir" tanıtım videosu için tıklayınız

"Kişisel Veri güvenliğinde Riskler"  tanıtım videosu için tıklayınız

7 Nisan Kişisel Verileri Koruma Günü dolayısı ile farkındalık oluşturmak adına okul panolarımızı aşağıdaki görseller ile doldurduk.

04-04-2024  04-04-2024