Nazif TULUM - Okul Müdürü

Nazif TULUM - Okul Müdürü

1973 yılında İzmir’de dünyaya geldi. İlk tahsilini doğduğu köydeki Kaynaklar İlkokulun da tamamladıktan sonra Buca Lisesi Orta ve lise kısımlarından mezun olarak eğitimini tamamladı.

Üniversite eğitimini Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde 1996 yılında tamamladı. 2021 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Programları ve Öğretimi alanında Yüksek Lisansını bitirdi.

1996 yılında  Giresun İli Yağlıdere İlçesi Yeşilpınar Derindere İlköğretim Okulunda Öğremenlik görevine başladı.1997 yılında Asker öğretmen olarak Kahramanmaraş Başdervişli İlköğretim okulunda askerlik görevini yaptı. 2000 yılında İstanbul Küçükçekmece Halkalı Mehmet Akif Ersoy Lisesine atandı. Aynı okulda 2002 yılana kadar müdür yardımcısı olarak çalıştı.2002 yılının Kasım ayında Başakşehir Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okuluna Fen Bilgisi öğretmeni olarak atandı. Cahit Zarifoğlu İlköğretim Okulunda gösterdiği çalışma ve gayretlerimden dolayı 2010 yılında Aylıkla ödüllendirildi.2010-2012 yıllarında İBB Şair Erdem Bayazıt İlköğretim Okulunda ve 2012-2013 yılarında Oyakkent Ortaokulunda Fen Bilimleri Öğretmenliği yaptı. 2013 Kasım ayında Sınav puanıyla İBB Şehit Polis Mustafa Erdoğan Ortaokulunda müdür yardımcılığı görevine atandı. Müdür Yardımcısı olarak devam eden görevindeki performansı dolayısıyla da Başarı Belgesiyle onurlandırıldı. 2016 yılında Esenyurt Tevfikbey Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Okul Müdürü olarak devam eden görevindeki performansı ve gayretleri dolayısıyla da iki defa Başarı Belgesi ve Üstün Başarı belgesi ile ödüllendirildi. 2021 yılında isteğe bağlı yer değiştirme ile Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı.

      Halen Büyükçekmece Güzelce Cevdet Zebure Kotan Ortaokulu Müdürlüğü görevine devam etmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

 

(212) 868 3470 Eposta