Güzelce Cevdet Zebure Kotan Ortaokulu


Vizyon: Öğrencilerimizin zeka düzeyleri kabiliyetleri ölçüsünde en üst düzeye çıkararak onların eğitimine karşı olumlu tutum geliştirmeleri sağlamak ve teknolojinin en son teknikleriyle yenilikçi toplum tarafından benimsenen ve örnek gösterilen eğitim ve öğretim yuvası olmaktır.

Misyon: Eğitim öğretim faaliyetini sürdüren bir ortaokul olarak; •Eğitim öğretim hizmetinden yararlananlara nitelikli, kaliteli eğitim hizmeti sunmak, •Okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, •Üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, •Birbirlerine karşı saygılı, çalışkan, ahlaki değerleri yüksek, çağdaş ve demokratik öğrenciler yetiştirerek; çevreyi etkileyerek, topyekûn değişim ve kalkınma sağlamak.

Başarılar:

Saatler: 09.00-15.10
Isınma: Doğalgaz
Bağlantı: Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Okul Servisi.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0212 868 34 70

Belgegeçer - (212) 868 1403

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://cevdetzeburekotanortaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÜZELCE MAH. PTT CAD. GÜZELCE CEVDET ZEBURE KOTAN ORTAOKULU BLOK NO: 15/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Öğretmen :20
Öğrenci :272
Derslik :10
Kütüphane Kitap Sayısı :524
Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Okulumuz İstanbul ili Büyükçekmece İlçesine bağlı Güzelce Semtinde yer almaktadır.Güzelce köyü olarak da bilinen bu yerleşim yerinde bir sağlık ocağı,2 cami,PTT şubesi,Güzelce Mahalle muhtarlığı bulunmaktadır.

Adres - GÜZELCE MAH. PTT CAD. GÜZELCE CEVDET ZEBURE KOTAN ORTAOKULU BLOK NO: 15/1 BÜYÜKÇEKMECE / İSTANBUL

Ulaşım E5 Karayolu İstanbul istikametinden geliyorsanız,Büyükçekmece´yi geçip Batıköy Üst geçidine kadar gelmeniz gerekiyor.Daha sonra Silivri yönüne doğru ilerleyip aşağı-yukarı 500 m.sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa dönüp alt geçitten sahile doğru ilerleyince okulumuzun önüne kadar gelebilirsiniz. Edirne yönünden geliyorsanız,Kumburgazı geçtikten sonra aşağı-yukarı 2 km sonra "GÜZELCE"Levhasını göreceksiniz.Levhadan sağa doğru inince okulun önüne kadar gelirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İstanbul Merkeze uzaklık:45 km Büyükçekmece İlçe Merkezine uzaklık:5 km